Dorpsplatform Nieuwaal

Gemeente Zaltbommel

Share

 

Groenadoptie in gemeente Zaltbommel

Groenadoptie is het vrijwillig beheren van een album. Bijvoorbeeld een groenvak, geveltuintje van perkje bij u in de straat. U gaat dan alleen van met anderen een stuk grond van de gemeente onderhouden. Deze grond blijft altijd eigendom van de gemeente

Hoe werkt groenadoptie?

 

We sluiten een regeling met u af. In deze regeling staat om welk perceel het gaat en wie het groenvak gaat onderhouden. Er staat geen einddatum in de regeling. De regeling eindigt als u van de gemeente de regeling wilt stoppen. Niet elke groenstrook is geschikt voor groenadoptie. We kijken graag met u naar de mogelijkheden.

De voorwaarden en spelregels

 

De gemeente blijft eigenaar van de grond, maar u kunt het zelf inrichten. In de  Regeling 'Groenadoptie Gemeente Zaltbommel' (PDF, 254.0 kB) staan ​​de voorwaarden en spelregels.

Interesse?

 

Heeft u vragen over groenadoptie of bent u geïnteresseerd in groenadoptie, neem dan contact op met het gemeentekantoor. Bel naar 14 0418 of stuur een e-mail naar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Meer informatie vindt u ook op de  webpagina Groenadoptie .

Aanvragen?

 

Wilt u een aanvraag voor groenadoptie doen? Vul dan het formulier in de  Regeling 'Groenadoptie Gemeente Zaltbommel'  (PDF, 254.0 kB) in en stuur naar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  van Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel.