Dorpsplatform Nieuwaal

Gemeente Zaltbommel

Share

 

 

Hierbij enkele interessante links die te maken hebben met Nieuwaal en/of gemeente Zaltbommel
 
- Zonnepanelen:
Om de duurzaamheidsambities van de gemeente Zaltbommel verder gestalte te geven, vindt vanaf 2015 een proactieve benadering plaats richting inwoners en instanties met betrekking tot de investering in zonnepanelen. De duurzaamheidslening met gunstige rentetarieven waartoe de gemeente de gelegenheid biedt, is hierbij één van de speerpunten.
 
 
 
 
- Gemeente Zaltbommel  
 
- Klompenpad APP
Wandelen over boerenland en landgoederen op de mooiste plekken in Utrecht en Gelderland.
Geniet van de rust en ontdek met deze app de verhalen van de streek via filmpjes, geluidsfragmenten en historische documenten. De wandelingen zijn tussen de 5 en 15 kilometer.

Klompenpaden zijn ontwikkeld door Stichting Landschapsbeheer Gelderland en Landschap Erfgoed Utrecht en mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland, Provincie Utrecht en de Nationale Postcode Loterij.

De app is voor zowel Android als IOS ontwikkeld en is gratis te downloaden via de app store op de smartphone of tablet. Inwoners kunnen de app vinden door te zoeken op 'Klompenpad'  in de app store.

 

 

- AVRI

Avri is een dienstonderdeel van Regio Rivierenland.
Avri is een klantgerichte overheidsorganisatie die op een duurzame wijze regionaal het afval inzamelt en in nauwe samenwerking met de regiogemeenten en haar inwoners Rivierenland schoonhoudt.


 
 
 
- Historische foto's Nieuwaal

Op deze website staan foto's uit de historie van Nieuwaal.

Deze website is opgezet door Daan van der Linden (overleden in het voorjaar 2015).
Hij heeft veel tijd gestoken in het verzamelen van oude foto's en het zou jammer als daar niets  mee gedaan zou worden, vandaar dat er een mooie website voor is opgezet.
 
 
- Avri lanceert app met afvalkalender
 
Avri heeft een app ontwikkeld voor alle inwoners van Regio Rivierenland. De app bevat praktische functies en informatie. Door de postcode en het huisnummer in te voeren, kunnen inwoners zien wanneer hun container wordt geleegd en hiervoor herinneringen opnemen in hun agenda. Op de interactieve kaart staan de locaties van de milieustraten, kringloopwinkels en brengcontainers. Ook andere nuttige informatie over Avri en de verschillende afvalsoorten is snel toegankelijk via de app. De app is voor zowel Android als IOS ontwikkeld en is gratis te downloaden via de app store op de smartphone of tablet. Inwoners kunnen de app vinden door te zoeken op 'Avri' in de app store.
 
 
- Mobiele app IGGIS
Afbeeldingsresultaat voor iggis zaltbommel download
Zaltbommelse informatie is nu ook snel en eenvoudig te vinden op smartphones en tablets. De gemeente Zaltbommel stelt informatie beschikbaar via de mobiele applicatie (app) iGGIS (Interactief Gemeentelijk Geografisch Informatie Systeem). Algemene informatie, nieuws, bekendmakingen, bestuurlijke informatie en producten en diensten worden op een heldere manier in beeld gebracht. De app is voor zowel Android als IOS ontwikkeld en is gratis te downloaden via de app store op de smartphone of tablet. U kunt de app vinden door te zoeken op 'Iggis' in de app store.
Na installatie kunt u de gemeente van uw keuze ingeven.
 
 
 
- Stichting Welzijn Bommelerwaard
U kunt bij de Stichting  terecht voor informatie, advies, bemiddeling en ondersteuning op de gebieden welzijn, zorg, wonen, vrijwilligerswerk en maatschappelijke stage.