Dorpsplatform Nieuwaal

Gemeente Zaltbommel

Share

VluchtelingenWerk

Locatie Bommelerwaard

ZOEKT VRIJWILLIGERS!

Syrië, Irak, Afghanistan, Eritrea, Oekraïne... Het is lang geleden dat er zoveel onrust was in de wereld. Miljoenen mensen zijn gevlucht en hopen ergens anders veiligheid en rust te vinden.

Ongeveer 85% van alle vluchtelingen wereldwijd wordt in buurlanden opgevangen. Een klein deel van alle vluchtelingen vlucht door naar Europa. Een vlucht kost veel geld en is levensgevaarlijk. Eenmaal aangekomen in Europa staat een vluchteling weer andere uitdagingen te wachten zoals de integratie in een nieuwe en onbekende samenleving.

VluchtelingenWerk Bommelerwaard ondersteunt vluchtelingen die in het bezit zijn van een verblijfsvergunning en in de Bommelerwaard een nieuw bestaan proberen op te bouwen.

Om deze mensen de juiste hulp en aandacht te kunnen bieden is VluchtelingenWerk Bommelerwaard dringend op zoek naar extra vrijwilligers. Ze zoeken:

Maatschappelijk begeleiders

Budgetcoaches

Taalcoaches

Met een paar uur per week maak je al een verschil!

Werken bij VluchtelingenWerk WOBB geeft de mogelijkheid om interessante werkervaring op te doen en is een verrijking van uw CV.

Heeft u affiniteit met vluchtelingen en wilt u tijd vrijmaken om hen op weg te helpen? Dan komt VluchtelingenWerk WOBB graag in contact. Dat kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.of 06 1243 4970.

 

Kijk voor meer informatie op vluchtelingenwerk-wobb.nl

 

 

 

STATUSHOUDERS in de gemeente Zaltbommel

 

 

VERSLAG Inloopavonden ZALTBOMMEL en AALST

(dinsdag 1 en woensdag 2 maart 2016)